Image Hosted by ImageShack.us

ZOMBI MOTO EXTREAM TEAM G.V.-USKOPLJE

DOBRO DOSLI NA NAŠ BLOGG

10.04.2006.

LEPRŠAVO I BEZ NAPORA

Zahvaljujemo se svima koji su posjetili naš blog. Ovo radimo iz razloga da pokažemo svoje vještine koje nisu nimalo lagane i bezopasne a ujedno su atraktivne i uzbudljive. Pokušavamo promovirati ovaj način (stunt) vožnje koji je danas sve popularniji u svijetu.
-Moramo naglasiti da smo mi i jedna ekipa koja ima smisla za humor i volimo se zezati i svi oni koji nam nalaze te neke pravopisne greške i ostale nedostatke nemogu nas ni shvatiti ni razumjeti jer je očito da se ne krečemo u istim smejrovima. Da dožive osječaj i upola ono što mi osjetimo ovakvom vožnjom nikada nebi komentirali na onakav način kakav je njima poznat. Očigledno je da su još uvjek na biciklima! Izvinite BICIKLISTI!! Istomišljenici podržite nas i javi te se!!!
ZVONE - CICKO

ZOMBI MOTO EXTREAM TEAM G.V.-USKOPLJE VALENTINO ROSSI
<< 04/2006 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Image Hosted by ImageShack.us
Pozdrav svim moto freek-ovima ! ! !

POSJETITE OVE BLOGGOVE ! ! ! !
Image Hosted by ImageShack.us
K O N T A K T
Image Hosted by ImageShack.us
ZVONE_PRSKALO@HOTMAIL.COM
antonio.vilic@hotmail.com - CICKO
KONTAKT TELEFON
063/822/576-ZVONE

ENDURO TRADICIJA U G.V.-USKOPLJU
Možda nema veze sa egzibicionom vožnjom , al nemožemo nikako da ne spomenemo enduro u našem gradu , koji je sve popularniji i u svijetu. Već četvrtu godinu za redom imamo goste iz AUSTRIJE i NJEMAĆKE koji su otkrili ljepote ovih naših predjela i enduro staza. To su uglavnom vozaći koji su obišli sve moguće terene (ITALIJU , GRČKU , ŠPANJOLSKU , HRVATSKU itd) i mnogi su od njih profesionalni vozaći (takmićari). I možemo vam sa sigurnošču reč da su oduševljeni našim krajem i ljudima.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Site Counter

TRENUTNO ONLINE -


Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us